UWPM_Logo_white

ŠTO?

Underwater photo marathon je natječaj koji se provodi on line. U zadanom vremenskom roku prikupljaju se radovi natjecatelja i nakon toga slijedi procjena žirija i biranje pobjednika.

TKO?

Prihvaćamo radove apsolutno svih natjecatelja, širom zemaljske kugle koji posjeduju digitalni fotoaparat. Profesionalci, amateri – nama je svejedno!

KAKO?

Radovi se šalju elektronskim putem. Rezultati se objavljuju na službenim web stranicama, a osim virtualne izložbe organizira se i prava izložba najboljih radova kao i nagrađivanje istih

ZAŠTO?

Jer smo mladi i entuzijastični tim ronilačkog kluba ˮRoniti se mora“ koji ima želje i volje unaprijediti kako kulturnu ponudu grada Zagreba, tako i promovirati ronjenje i malo drugačiji pristup fotografiji.

A zašto baš ideja o maratonu? Cilj nam je da najbolje fotografije budu izložene po različitim javnim ustanovama u gradu i to tokom cijele godine pa do početka novog natječaja nakon kojeg se priča ponavlja ispočetka. Smatramo da je na taj način koncept podvodne fotografije ponuđen širokom spektru ljudi koji cirkuliraju ustanovama i tako se vrlo uspješno nastavlja svakodnevno promovirati.