DISCOVERY DIVE

Slide background
Slide background
Slide background

Zamisli kako gledaš površinu vode, a ona se sve više primiče masci koju nosiš na licu. Površina vode se polagano i dalje primiče dok ti konačno ne prekrije vidno polje. Tvoji udisaji nakratko prestaju zbog ogromne količine uzbuđenja i adrenalina, a onda – otkriješ kako i dalje dišeš i to pod vodom! Zjenice su ti širom otvorene i promatraju čudesni, novi svijet koji se upravo stvorio pred tobom. Više ne osjetiš ni onih desetak kilograma opreme na sebi, koje si mukom dovukao u vodu jer odjednom – lebdiš! U bestežinskom si stanju, prepušten uživanju u beskrajnoj podvodnoj čaroliji.

Discovery dive, odnosno probni zaron namijenjen je svim znatiželjnicima i zaljubljenicima u mora, rijeke i jezera, a služi kao svojevrsno upoznavanje s osnovama ronjenja. Probni zaron je savršen način da upoznaš podmorje i da provjeriš kako se snalaziš u sasvim novom, čarobnom okruženju. Na tvojem prvom zaronu pratit će te naš dugogodišnji instruktor, koji će te prije samog zarona ukratko upoznati s opremom i načelima ronjenja. Ronit ćeš na maksimalno 5 metara, nećeš znati na koju bi se stranu prije okrenuo i što bi prije gledao dok će oko tebe znatiželjno kružiti ribice, i vjeruj nam da će ti tih tridesetak minuta biti neponovljiv doživljaj, neusporediv s bilo čime do sad, koji ćeš prvom prilikom željeti ponoviti.

  • zaron u moru (moguće je i u bazenu) u pratnji instruktora
  • vrijeme pod vodom 30 minuta
  • maksimalna dubina 5 m
  • svakom kandidatu je dostupna kompletna ronilačka oprema
  • po želji moguća je i foto i/ili video dokumentacija cijelog zarona
  • za sve druge upite javite nam se na mail ronitisemora@gmail.com, na naš Facebook Page ili direktno Damiru na 095 1977 153