Open Water Diver

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Kategorijom „Open Water Diver“ započinje tvoja opsesija podvodnim svijetom.Na tečaju za početnu podvodnu uživanciju, iliti „Open Water Diver“ licencu naši instruktori prenijet će ti, po SSI ronilačkoj asocijaciji, osnovne vještine i znanje za sigurno ronjenje u otvorenim vodama. Na tečaju ima ukupno 6 predavanja gdje se sluša i uči o ronilačkoj opremi, održavanju i korištenju iste, o odgovornom i savjesnom ronjenju te ophođenju prema novom okolišu koji će te okruživati. Nakon toga prikupljeno znanje provjerit ćeš i isprobati ili u bazenu ili u otvorenim vodama (more). Tečaj završava polaganjem pismenog dijela i praktičnog ispita u moru.

Open Water Scuba Diver možeš postati ako imaš više od 10 godina, ako te ne zeza pretjerano tvoja fizička kondicija i ako ti je sa zdravljem sve u redu. Nakon što uspješno stekneš svoj prvi certifikat moći ćeš roniti do 18 metara dubine.

Ako odlučiš početni tečaj odraditi s nama, automatski postaješ dio naše vesele ronilačke obitelji, pokrivena ti je jednogodišnja klubska članarina, imat ćeš svu potrebnu ronilačku opremu za tečaj, ronilačko DAN osiguranje, skripte, logbook te hrpu uživancije, dobre atmosfere i vesele ekipe koja će te okruživati.

Kako većini ronioca ovime ne prestaje ronilačko obrazovanje provjeri što te čeka polaganjem drugih SSI ronilačkih kategorija!

  • 6 predavanja
  • termini pismenog i praktičnog dijela ispita su fleksibilni
  • svakom tečajcu dostupna je kompletna oprema, skripta i logbook
  • male grupe (najviše 8 tečajaca)
  • dubina ronjenja do 20 m
  • video ili foto dokumentacija tečaja (podvodna i nadvodna) svakom tečajcu po želji
  • za sve dodatne upite javite nam se na mail ronitisemora@gmail.com, na naš Facebook Page ili direktno Damiru na 095 1977 153