Roniti se mora pobjednici „Žutog okvira“ za održivi razvoj, znanost i obrazovanje

Roniti se mora pobjednici „Žutog okvira“ za održivi razvoj, znanost i obrazovanje

Roniti se mora pobjednici „Žutog okvira“ za održivi razvoj, znanost i obrazovanje

Poštovani,

Hvala svima koji su sudjelovali i shvatili važnost održivog razvoja u ovim vremenima i prepoznali mnoge ljude i organizacije koje se trude i rade na tom području. Ove 2020. godine u kategoriji „Život ispod vode“ prepoznati smo u svom dugogodišnjem radu te smo kao klub Roniti se mora pobjednici „Žutog okvira“ za održivi razvoj, znanost i obrazovanje u kategoriji „Život ispod vode“.

Svi članovi ronilačkog kluba Roniti se mora koji sudjeluju u projektu „Think Green“ se zahvaljuju našim partnerima koji nam pomažu kako bismo mogli taj projekt i dalje provoditi. Deset je godina projekt „Think Green“ u službi prirode, a sve je očitije koliko je važno ne samo razvijati taj projekt, već i obrazovati naše mlađe naraštaje.

Ronilački klub Roniti se mora kroz projekt „Think Green“ vodi sustavnu brigu o čistoći jezera i mora, vadi bačeni otpad s dna, popularizira ekološki pristup prirodi, promovira zaštitu voda i educira mlade zadnjih 10 godina.

Drugu godinu zaredom National Geographic Hrvatska vođen motom „nadahnjujemo ljude da se skrbe o svom planetu“ i tvrtka Adria Media Zagreb organiziraju projekt „Žuti okvir“ kroz 17 ciljeva održivog razvoja kako bi potaknuli zanimanje ljudi za učenje i sudjelovanje u održivom razvoju te istaknuli važne djelatnosti u tom smjeru, kao pojedinaca, institucija i organizacija. Svake godine nagrađuju se pojedinci, timovi, tvrtke i institucije koji najviše pridonose održivosti u Hrvatskoj.

Brojni pojedinci, tvrtke, ustanove i organizacije imali su priliku nominirati projekte, aktivnosti, proizvode, osobe, gospodarstvenike, znanstvenike, studente, amatere i profesionalce koji svojim postignućima najbolje oslikavaju, promoviraju i podržavaju ciljeve održivog razvoja u društvu znanja.

Ronilački klub Roniti se mora čestita svim sudionicima ovogodišnjeg „Žutog okvira“ za održivi razvoj te zahvaljuje svima vama na ukazanom povjerenju!

 

#BeAHeroThinkGreen