NOVOGODIŠNJI TROJAC BEZ KORMILARA U JARUNSKOM JEZERU

NOVOGODIŠNJI TROJAC BEZ KORMILARA U JARUNSKOM JEZERU

NOVOGODIŠNJI TROJAC BEZ KORMILARA U JARUNSKOM JEZERU

 

 

Kažu: "Na mladima svijet ostaje".. iako je možda prikladnija bila ona: "Bez starca nema udarca".

Kažu: "Što te ne ubije, ojača te".. A ona "..sam u nju upada" vrijedi uvijek 🙂  E, pa troje RSM-ovaca će ove godine bit jako ko konj!

Iako je novogodišnja ledena RSM knjiga spala na tri slova, dok se velik broj ostalih namakao po Meksicima i ostalim toplim krajevima, tradicionalni Jarunski novodišnji uron je uspješno odrađen. Zlatko, Vrana i moja malenkost, u punoj ratnoj spremi, sa svim kapuljačama i rukavicama (ipak se iz grešaka uči) uz nadzor našeg dragog, ovom prilikom plišanog Precjednika, uživali smo u polusatnom brčkanju na ugodnih šest celizijusića. Obzirom da plišanac ne govori, a prema tome i ne prigovara, neometano smo mutili i dizali mulj, a ono malo ribe koja se inače skriva na dnu, netragom je zbrisala. Zlatko se okušao i kao foto / video model, ali je uskoro shvatio da je bolje uteć i prikrit tragove muljem.

Slučajni prolaznici i očevidci ovog atraktivnog događaja samo su sažalno odmahivali rukama i vrtili glavama..

A za kraj, uz blagdanski stol, kako to već i priliči Novogodišnjem zaronu, prisutni su imali priliku poslušati i kratko predavanje o liječenju bolesti svih kategorija, skidanju uroka te istjerivanju đavla u kratkom vremenskom roku od našeg bezvremenskog druga Vranade.

A sada, uz topli čaj i ostala sredstva za podizanje izgubljene tjelesne temperature, želimo vam

Sve najbolje u Novoj 2020!!!

RSM podružnica Zagreb 😉

Foto i text: Ivana Nobilo

Video: Srđan Vrančić i Ivana Nobilo